top of page

Tarieven

Intake gesprek

Duur: 1 uur

Prijs per persoon: € 65

Duur: 1u 30

Prijs per koppel: € 110

Tijdens het intakegesprek neem ik graag de tijd om jou te leren kennen.  Jouw huidige levensstijl en (medische) voorgeschiedenis wordt in kaart gebracht. Er vindt ook  een uitgebreide lichaamsanalyse plaats. Samen bekijken we jouw doelstellingen en verwachtingen voor de komende consultaties. We stellen samen enkele haalbare doelen op. Verder geef ik jou ook al enkele voedingstips mee. 

 

Op basis van de informatie uit de eerste consultatie, zal het leefstijladvies worden opgesteld. Dit wordt besproken tijdens de tweede consultatie. 

Tweede consultatie: voedingsadvies

Duur: 50 min

Prijs per persoon: € 55

Duur: 1u15

Prijs per koppel: € 95

Tijdens de tweede consultatie wordt het voedingsadvies op basis van jouw vragen en noden besproken. Hierbij luister ik naar jouw eerste ervaringen, vragen en bedenkingen. Samen zoeken we naar oplossingen voor barrières die opduiken. Ik geef jou praktische handvaten om met het voedingsadvies aan de slag te gaan.

Opvolgingsconsultaties

Duur: 25 min

Prijs: € 28

Duur: >25 min

Prijs: € 40

Tijdens opvolgconsultaties blijf ik jou begeleiden. We bespreken hoe het proces verloopt, welke doelen je al bereikt hebt en waar je graag nog aan zou werken. Je bepaalt zelf hoe frequent je langskomt en op welke thema's we dieper ingaan. Ik geef je tips over hoe je om kan gaan met speciale gelegenheden en moeilijke momenten. Verder leer ik jou etiketten lezen en hoe je gezonde boodschappen kan doen. We bekijken ook thema's zoals slaap, beweging, stress...

Betaalmogelijkheden

Cash

&

Bancontact app via de smartphone

Annuleren

Annuleren kan tot 12u voor de afspraak. Indien u later annuleert, wordt de helft van de afspraak aangerekend.​

Terugbetaling

Aangezien ik als erkend diëtiste aangesloten ben bij het RIZIV, heeft u recht op gedeeltelijke terugbetaling. De voorwaarden voor gedeeltelijke terugbetaling en het bedrag verschillen per mutualiteit. Neem zeker een kijkje op de website van jouw mutualiteit:

Christelijke Mutualiteit -CM 

Liberale Mutualiteit – LM Plus

Onafhankelijke Ziekenfonds – OZ

Vlaams Neutraal Ziekenfonds – VNZ

Partena

Bond Moyson

Diabetes

Deze terugbetaling geldt enkel op voorschrift van de huisarts. Je betaalt de consultatie volledig en krijgt een getuigschrift mee. Dit dien je in bij jouw mutualiteit. Patiënten met diabetes type II in het voor- of zorgtraject hebben recht op een aantal consultaties bij de diëtiste en/of diabeteseducator aan een voordelig tarief

Overgewicht bij kinderen

Kinderen met overgewicht/obesitas hebben recht op een aantal consultaties bij de diëtiste aan een voordelig tarief. Je zal tijdens de consultaties het volledige tarief betalen. Een deel van dit bedrag krijg je terugbetaald door de mutualiteit. Deze consultaties vinden plaats op voorschrift van de arts. 

bottom of page